Dr. Constantin Stan


Este membru al Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Reconstructiva, membru al Academiei Europene de Chirurgie Cosmetica (EACS), al Societatii Franceze de Chirurgie Estetica (SFCE), al Academiei Nord Americane de Chirurgie Cosmetica si Reconstructiva si membru de onoare al Academiei Sud Americane de Chirurgie Estetica.

A absolvit in anul 1982 Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi cu calificativul "magna cum laudae".

In anul 1991 obtine titlul de medic specialist in chirurgie cervico-faciala si oto-rino-laringologie dupa un stagiu de 4 ani in clinica prof. dr. D. Hociota la Spitalul Panduri, Bucuresti.

Din anul 1997 devine medic primar O.R.L. si Chirurgie Cervico-Faciala efectuand numai interventii de chirurgie estetica in sistem privat.

De-a lungul timpului domnul doctor a urmat mai multe cursuri de supraspecializare atat in tara dar mai ales in strainatate, culminand cu Masteratul in Chirurgie Estetica la Universitatea din Milano, Italia, Scoala de Chirurgie Plastica, anul universitar 2000-2001 (prof. Donatti, prof. Pellegrini).

In anul 2003 isi incepe cea de a doua specializare in Chirurgie Plastica si Reconstructiva in clinica prof. dr. Ioan Lascar la Spitalul de Urgenta Floreasca, Bucuresti.

 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!