Marirea Sanilor

Operatia de augmentare a sanilor are ca scop marirea de volum a acestora prin introducerea unui implant mamar. Operatia are ca scop obtinerea unui volum al sanilor proportional cu dimensiunile corpului, cu inaltimea si greutatea individului. Implanturile mamare exista intr-o varietate de forme si dimensiuni si constau dintr-un invelis de silicon ce contine diverse umpluturi (gel siliconic, ser fiziologic, hidrogel). In clinica noastra se folosesc in exclusivitate proteze MATRIX cu forma anatomica si invelis texturat (suprafata poroasa) adaptate la comanda pentru fiecare pacienta.

Interventia se efectueaza sub anestezie generala si dureaza aproximativ 45-60 minute. Incizia poate fi facuta in santul submamar (la unirea dintre san si piept) sau in jurul areolei mamare. Pozitionarea implantului poate fi facuta direct sub glanda mamara sau, cel mai frecvent, sub muschiul pectoral.

Disectia se face cu ajutorul pensei bipolare Ellman cu radioplasma, inventata si brevetata de doctorul Stan, ce realizeaza o disectie prospectiva cu coagularea vaselor de sange inainte ca acestea sa sangereze, cu protectia tesuturilor impotriva arderii si cu respectarea terminatiilor nervoase.

Imediat dupa operatie sanul va avea aspect si consistenta normala, nu veti avea bandaj compresiv si nici tuburi de dren ci doar un mic plasture ce acopera incizia. In 95% din cazuri pacientele noastre nu prezinta nici un fel de durere postoperatorie deci nu este nevoie sa fie insotite la externare si se pot intoarce la activitatea socio-profesionala dupa 24 de ore.

Forma si dimensiunea finala si stabila a sanilor se va instala la 1 luna de la operatie cand inflamatia va disparea complet iar implantul va cobora usor. Durata rezultatului obtinut nu va poate fi garantata pe viata. Sanul, ca orice alt organ al corpului sufera modificari odata cu procesul de imbatranire care pot consta in schimbari ale formei si dimensiunilor obtinute postoperator. Protezele sunt garantate pe viata din punct de vedere al integritatii lor.


Un exemplu de consultatie:


Cateva informatii despre tehnica chirurgicala:


Extras din prezentarea Specific consideration in communication with the breast augmentation patient sustinuta la al V-lea Simpozion International de Estetica Beauty Through Science, Stockholm, 11-13 iunie 2009:


 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!